Avoin julkaisutoiminta vahvistuu

Päätoimittajan tervehdys 1.6.2016

Lahden ammattikorkeakoulun julkaisutoiminnan yhtenä tavoitteena on avointen julkaisujen (Open Access) lisääminen kansallisen avoimen tieteen ja tutkimuksen strategian mukaisesti. Avoin julkaisutoiminta on merkittävä tapa edistää LAMKin TKI-toiminnan aluevaikutusta sekä mahdollistaa uudenlaista yhteistyötä ja innovaatioita.

Verkkolehti Lahtinen on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Lahden ammattikorkeakoulun avoimena julkaisufoorumina. Kevään aikana lehdessä on julkaistu 30 LAMKin painoaloihin (Älykäs teollisuus, Hyvinvointi ja uudistava kasvu, Muotoilu, Elinvoimainen ympäristö), profiileihin (Kokeilut, protot ja demot, Uudistava oppiminen, Yrittäjyys) liittyvää artikkelia, mitkä ovat tavoittaneet yli 7000 lukijaa. Rakennamme parhaillaan lisää avoimen julkaisutoiminnan mukaisia pilotteja. Ne julkaistaan syksyllä.

Hyvää kesää kaikille lukijoille ja kiitokset yhteistyöstä!

Ilkka Väänänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.