Päätoimittajan tervehdys syksyyn 2015

Uusi lukuvuosi on lähtenyt käyntiin vauhdilla suurten sekä kansallisten että kansainvälisten myllerrysten saattelemana. Suomessa koulutukseenkin kohdistuu nyt ja tulevaisuudessa merkittäviä rakenteellisia ja toimintakulttuuriin liittyviä uudistuksia. Samaan aikaan yhteiskunta, työelämä ja myös yksilöiden henkilökohtainen elämä ovat muutoksessa, halusi sitä tai ei. Oman lisänsä tähän tuo Eurooppaan pyrkivät pakolaiset ja heidän inhimillinen hätänsä.

20754941885_28267fbd1f_z Lamk kehittämispäivillä

Lahden ammattikorkeakoulu elää ja toimii tämän kaiken keskellä visionsa mukaisesti oivaltavasti, tutkivasti ja kehittäen – alueen kasvua aloitteellisesti edistäen ja tulevaisuuden osaamista uudistaen. Ennakointi, proaktiivinen kehittäminen, alueen toimijoiden kanssa yhteistyössä hyvinvoinnin edistäminen ja uudistavan osaamisen tuottaminen, ovat strategisia haasteita. Lahden ammattikorkeakoulu on vastannut niihin uudistamalla organisaatiota, rekrytoimalla uusia osaajia ja vahvistamalla uutta toimintakulttuuria. Nopeus ja ketteryys, kokeilut ja demot vahvoilla painoaloilla edistävät alueen hyvinvointia ja kilpailukykyä tavoitteena loppujen lopuksi hyvä elämä.

Uuden lukuvuoden alkaessa uusi ja vanhat perinteet kohtaavat. Tänä vuonna ensimmäisen kerran jaettiin kaikille uusille opiskelijoille yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä rakennettu selviytymispakkaus. Yhteistyössä on rakennettu myös Lamkazin race, joka starttaa opiskelijoiden lukuvuoden. Lahti korkeakoulukaupunki näkyy ja kuuluu.  Pieniä uudistuksia on tapahtunut myös Verkkolehti Lahtisessa. Toiminnan painoalalähtöisyys näkyy nyt paremmin ja uusia monialaisia artikkeleita on tullut runsaasti lisää.

20897281558_03a22a7e98_m Opiskelijan selviytymispakkaus

Antoisaa syksyä, myös Lahtisen parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.